Boekhouding & fiscaliteit

Als u uw boekhouding bijhoudt, wilt u zeker zijn van hoogwaardige kwaliteit en nauwkeurigheid. Een goede boekhouding is essentieel voor elk bedrijf om op lange termijn effectief te kunnen beheren. Bij Bofimac zorgen we ervoor dat al uw fiscale en boekhoudkundige verplichtingen worden nageleefd en dat alle administratieve formaliteiten correct worden afgehandeld. Bovendien geven we advies bij alle fiscale en juridische problemen die zich kunnen voordoen.

Onze toegewijde medewerkers zijn betrokken bij uw dossier en begrijpen uw specifieke behoeften. We bieden een persoonlijke service waarbij elke klant zijn eigen dossierbeheerder heeft, die altijd advies geeft in begrijpelijke taal.

logo-yuki

Digitaal boekhouden

Door middel van Yuki zijn we instaat
dagelijks online te verwerken. Zo kan U en wij bijsturen waar nodig. Bovendien gebeurt dit vrijwel 100% digitaal. Niet meer sleuren met die kaften vol facturen en de zakken vol bonnetjes.

Online tools

Door middel van onze high-end tools zijn we instaat dagelijks
online te verwerken. Zo kan U en wij bijsturen waar nodig.

Persoonlijke service

Iedere klant heeft zijn eigen dossierbeheerder. Zij geven steeds advies in mensentaal.

Full-service

Een kwalitatieve full-service aanpak voor zowel kleine als middel- grote ondernemingen.

Startersservice

Voor ons betekent de begeleiding van een startende zelfstandige of onderneming, een begeleiding en advisering die gaat van een eerste vrijblijvend en gratis gesprek tot de volledige opstart en doorstart van de zelfstandige activiteit en onderneming.

  • Volledige starterservice (erkend startercoach bij voka)
  • Begeleiding van ondernemingen in hun startproces
  • Opmaken van een uitgebreid businessplan. (met speciaal ontworpen software)
  • Indienen van een volledig investeringsdossier bij verschillende bankinstellingen
  • Oprichten van vennootschappen. ( advies en begeleiding bij de oprichting van nieuwe vennootschappen in samenspraak met uw notaris)
  • Aanvragen van allerhande vergunning.
  • Als gevolmachtigde handelen wij deze administratie af van A tot Z, zodat U zich kan concentreren op uw onderneming. Ook bij overname of overdracht kan Bofimac u gepast adviseren en begeleiden.