Boekhouding & fiscaliteit

Als u uw boekhouding bijhoudt, wilt u zeker zijn van hoogwaardige kwaliteit en nauwkeurigheid. Een goede boekhouding is essentieel voor elk bedrijf om op lange termijn effectief te kunnen beheren. Bij Bofimac zorgen we ervoor dat al uw fiscale en boekhoudkundige verplichtingen worden nageleefd en dat alle administratieve formaliteiten correct worden afgehandeld. Bovendien geven we advies bij alle fiscale en juridische problemen die zich kunnen voordoen.

Onze toegewijde medewerkers zijn betrokken bij uw dossier en begrijpen uw specifieke behoeften. We bieden een persoonlijke service waarbij elke klant zijn eigen dossierbeheerder heeft, die altijd advies geeft in begrijpelijke taal.

logo-yuki

Digitaal boekhouden

Door middel van Yuki zijn we instaat
dagelijks online te verwerken. Zo kan U en wij bijsturen waar nodig. Bovendien gebeurt dit vrijwel 100% digitaal. Niet meer sleuren met die kaften vol facturen en de zakken vol bonnetjes.

Online tools

Door middel van onze high-end tools zijn we instaat dagelijks
online te verwerken. Zo kan U en wij bijsturen waar nodig.

Persoonlijke service

Iedere klant heeft zijn eigen dossierbeheerder. Zij geven steeds advies in mensentaal.

Full-service

Een kwalitatieve full-service aanpak voor zowel kleine als middel- grote ondernemingen.

Startersservice

Bij Bofimac begrijpen we dat het starten van een eigen bedrijf een spannend maar uitdagend avontuur is. Daarom bieden wij een uitgebreide startersservice voor zelfstandige ondernemers, die ondersteuning biedt vanaf het allereerste, vrijblijvende en kosteloze gesprek. Onze deskundige begeleiding strekt zich uit tot de volledige opzet en verdere ontwikkeling van uw zelfstandige activiteit of onderneming.

Als erkende startercoaches bij Voka, zijn we gespecialiseerd in het ondersteunen van ondernemingen tijdens hun cruciale startfase. Dit omvat het ontwikkelen van een gedetailleerd businessplan met behulp van onze speciaal ontworpen software, en het indienen van een compleet investeringsdossier bij diverse bankinstellingen.

Verder staan wij klaar met professioneel advies en begeleiding bij het oprichten van vennootschappen, in samenwerking met uw notaris, en het aanvragen van alle benodigde vergunningen. Als uw gevolmachtigde nemen wij de volledige administratie van u over, van A tot Z, zodat u zich volledig kunt richten op het groeien van uw onderneming. Bofimac is ook uw betrouwbare partner bij bedrijfsovernames of -overdrachten, waarbij wij u van passend advies en ondersteuning voorzien.