Onze online diensten

Met de lancering van ons Bofimac-online (Briljant software) maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden die het internet als communicatiekanaal aan onze klanten biedt.

Communicatiekanaal tussen dossierverantwoordelijke en klant

Met Bofimac-Online heeft Bofimac het contact en samenwerking tussen de klant en de dossierverantwoordelijke vereenvoudigd. Klanten kunnen vanzelfsprekend nog steeds terecht bij hun dossierverantwoordelijke, maar met Bofimac – Online hebben zij een bijkomend aanspreekpunt dat 24 uur op 24 beschikbaar en voortdurend actueel* is. Net zoals bij internetbankieren kan een klant zelf waar en wanneer het hem past  een aantal taken uitvoeren, zonder tussenkomst van de dossierverantwoordelijke en zonder verplaatsing naar het kantoor, en dit in een uiterst veilige internetomgeving.

* Indien wij de boekhouding op kantoor verwerken is het belangrijk ons deze op geregelde tijdstippen te bezorgen (in samenspraak met de dossierverantwoordelijke) zodat uw boekhouding steeds up- to- date is.

Bofimac-Online

Via Bofimac -Online kunnen klanten voor een maandelijkse vergoeding hun volledige boekhouding online voeren en overal via internet raadplegen. Zij spreken met hun dossierverantwoordelijke af welke boekingen zij zelf willen doen en laten de rest (controles, afwerkingen, back-up, beveiliging, updates, …) aan het boekhoudkantoor over.

Indien U zelf bepaalde facetten van uw boekhouding zelf gaat doen zal de prijs van uw boekhouding dermate verminderd worden. Uiteraard kan dit enkel gedaan worden indien de klant over de nodige capaciteiten en vaardigheden beschikt om dit te doen. In samenspraak met de dossierverantwoordelijke kunnen hieromtrent de nodige opleidingen en afspraken gemaakt worden.

Wat kan nog meer met Bofimac-Online.

Op Bofimac- Online kunnen klanten (waarvoor wij de boekhouding doen) een aantal bijzonder interessante applicaties gratis gebruiken. Zo kunnen zij in verschillende rapporten van al hun belangrijke boekhoudgegevens, zoals openstaande klanten, balansen, resultatenrekeningen, omzetcijfers, leverancierslijsten, online en zonder tussenkomst van een van een Bofimac dossierrverantwoordelijke opvragen.

Zelfs is het mogelijk om uw volledige facturatie via de online module te laten verlopen, wat op zijn beurt kan ingelezen worden in de boekhouding.

U kunt optimaal uw bestanden van klanten en leveranciers aanvullen zodat u beschikt over een complete database van uw klanten en leveranciers.

Ook voor niet Bofimac klanten.

Ook niet- klanten van Bofimac kunnen van Bofimac- online gebruik maken en dit zelfs in samenspraak met hun boekhoudkantoor.

Indien U meer informatie wenst omtrent Bofimac-online, aarzel dan niet met ons contact op te nemen op het nummer 011/85.12.49 of via email info@bofimac.be